Straluceste de Sarbatori cu un machiaj special

Noua paleta de machiaj Avon Pearlesque

December 19, 2020

Cu ocazia Sarbatorilor de iarna Avon a lansat colectia Pearlesque in editie liminata. Este o colectie completa de machiaj pentru ten si corp cu finisaj perlat. Pearlesque iti indeplineste cea mai stralucitoare dorinta si da viata celui mai festiv eveniment al anului. Anul nou, un nou capitol plin de stralucire si perle luxuriante alaturi de produsele Avon, ce iti evidentiaza frumusetea.

Acesta gama cuprinde trei produse. Mai exact, paleta de machiaj pentru fata si corp Treasure, contur lichid pentru ochi si iluminator pentru fata si corp. Conturul lichid imbunatateste orice machiaj al ochiilor prin finisajul perlat si se gaseste in patru nuante: pearly pink, silver lining, midnight black si freshwater. Iluminatorul are o formula speciala, stralucitoare ce adauga luminozitate oricarui look si te face sa radiezi de incredere. Se gaseste in doua nuante: oh honey si rose quartz.

Dintre cele trei produse am testat paleta pentru fata si corp Treasure. Contine patru culori mate, indraznete, patru culori stralucitoare si un iluminator, toate se pot combina cu usurinta. Poti realiza atat un machiaj de zi cat si unul de seara sau de sarbatoare. Fardurile sunt destul de pigmentate, se aplica foarte usor si au o rezistenta medie. Imi place mult ca paleta are o dimensiune destul de mica si are incorporata si o oglinda. Astfel, o pot lua cu mine ori de cate ori am nevoie.

Care este produsul tau preferat din colectia Pearlesque?

Surse poze: Beauty Stories by Gabrielle, Avon, Avon Uk

by Gabrielle

9 Comments

 • Cristina Balan says:

  Imi place tare mut aceasta paleta. Are culori intense si usor de combinat atat intr-un machiaj de zi simplu, cat si intr-un machiaj de ocazie.

 • Gherghe Lidia says:

  Ador noile nuanțe de contur lichid pentru ochi!!! Silver lining e superb!!! Oferă încredere și o tenta de deschidere despre imprevizibil! Chiar as vrea din suflet sa le incerc!!

 • Adelina Dimieru says:

  Ce nuante faine are aceasta paleta. Trebuie sa mi o cumpar si eu♥️♥️

 • Asaftei Simona says:

  Paleta este preferata mea ,imi place foarte mult ,are niște nuanțe super faine !

 • Madalinaelena says:

  Imi place foarte mult paleta , imi place ca e suepr rezistenta

 • Iacob Elena says:

  Ador conturul lichid pentru ochi…nu l-am folosit dar e pe lista mea de dorinte! Sunt superbe nuantele!

 • Turc Nicoleta says:

  Produsul meu preferat este paleta ,deoarece cu tușul nu mă prea descurc ,avem o antipatie de foarte mult timp si pana acum toate încercările de a obține o condiție frumoasă au eșuat 😅

 • Chirca Andreea says:

  Iluminatorul 😍

 • Paleta imi place mult are culori minunate!

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *