Produsele Nala Cosmetics

Cosmetice cu ingrediente naturale

April 16, 2022

In acest weekend s-a deschis o noua insulita Nala in Bucuresti, mai exact in Colosseum Mall. Cu ocazia deschiderii au si o super oferta pentru iubitoarele produselor Nala. Astfel, la achizitionearea unui produs primesti inca un produs gratuit din aceasi gama, exceptie fac seturile. M-am bucurat foarte mult sa fiu invitata la deschiderea noului magazin si ca am putut sa achizitionez foarte multe produse minunate.

Produsele Nala sunt cosmetice realizate artizanal, 100% handmade, iar ingredientele sunt foarte atent selectionate. In spate exista o experinta de peste 20 de ani in realizarea cosmeticelor cu ingrediente naturale, procesul de fabricatie asigurand calitatea ridicata a produselor.

In portofoliul lor gasesti o gama foart mare de produse, atat pentru corp cat si pentru ten. Majoritatea produselor pot fi testate in magazinele Nala si sunt sigura ca nu ai cum sa nu te indragostesti de ele. La evenimentul de deschidere am gasit o super echipa ce m-au ajutat sa aleg produsele in functie de nevoile si preferintele mele. Astfel, mi am achizitionat cateva bile parfumate de baie, produse de corp, produse pentru ingrijirea parului, produse pentru ten si abia astept sa le testez si sa va povestesc despre ele.

Produsele cosmetice Nala pot fi achizitionate online, de pe site-ul Nala.ro sau din magazinele fizice din tara.

Ai folosit produse de la Nala Cosmetics? Care este produsul tau preferat sau ce produs iti doresti sa testezi?

Surse poze: Beauty Stories by Gabrielle, Nala Cosmetics

by Gabrielle

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *