Cosmobeauty 2022

Expozitia Beauty No. 1 a Primaverii

April 20, 2022

In aceasta primavara are loc unul dintre cele mai frumoase evenimente de beauty din Romania, Cosmobeauty 2022. Specialisti din domeniul frumusetii, din spa si medical-estetic, firme distribuitoare de echipamente si produse vin sa participe intr-o expozitie superba si foarte profesioanla.

Trebuie sa recunosc ca abia astept sa particip la workshop-urile live din cadrul evenimentului, pentru ca s-au anuntat nume importante din Industria de Beauty a Romaniei. O sa existe si demonstratii, testari de produse la standurile expuse. Astfel, printre ei se numara si Tanya Povenscaia TP Nails, Medical Estetic Line, Yas Beauty, Dalton Cosmetics, AHA Beautym Brillbird, Mero, Extetica Technology, Nastelle, InLei, Pearl Nails, Juliette Armand, Li Nails, Regivero, Royx, Finaderm, Techir, Nika, 3D Skin, Mero, Gifaz, Farmasi, Salerm cosmetics, Barber Tools, Pure Stem, Hubislab, Cece of Sweeden, Yni, Beauty Point, Hofigal, Vetro Design, Techir si NC Nails.

La finalul evenimentului o sa fie si Gala dedicata industriei de Beauty din Romania si Professional Beauty Influencer Awards. La baza nominalizarilor pentru Cosmobeauty Awards stau o serie de criterii: istoric brand/prezenta in piata beauty, daca este trainer/brand ambasador, brand awareness, palmares/perfomante/premii, prezenta in mediul on si offline, review-uri in social media.

Surse Poze: Cosmobeauty

by Gabrielle

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *